Voor eerstejaarsstudenten: Voorlichting Honours College 8 december

Ben jij een eerstejaarsstudent en zoek je een extra uitdaging in je studie? Ben jij gemotiveerd en wil je ervaring opdoen met onderzoek of wil je meedoen aan actieve discussies met gemotiveerde medestudenten en inspirerende docenten? Dan is het nieuwe Honours College een unieke kans voor jou!

Het Honours College voor eerstejaarsstudenten
Dit Honours College is de verzamelnaam voor het honoursonderwijs in trajecten van 30 ec over zeer uiteenlopende onderwerpen, dat je naast je eigen opleiding kunt volgen. Het doel van dit onderwijs is om jou extra uitdaging te bieden. Honoursonderwijs betekent niet alleen méér onderwijs over die zaken waarover jij graag meer wilt weten, het betekent ook ander onderwijs.

Voor wie?
Het Honours College staat open voor alle goede en vooral gemotiveerde eerstejaarsstudenten.

Welke trajecten?
Voor jou als student Geesteswetenschappen zijn 6 trajecten zonder meer toegankelijk: Archeologie;  Geschiedenis: het westen en de wereld; Het effect van kunst en literatuur; Taalwetenschap: structuur en variatie in de wereld; Recht en Religie;Wijsbegeerte.

Geïnteresseerd? Kom dan naar de voorlichting!
Voor meer informatie over het Honoursonderwijs is er een voorlichting op woensdag 8 december, 15:30-17:30, Klein Auditorium met aansluitend een borrel over de trajecten van Geesteswetenschappen en de mogelijkheden voor jou!
Voor informatie over voorlichtingen van de andere trajecten in december, zie honourscollege.leidenuniv.nl.

Voor meer informatie kun je terecht bij a.m.h.kastelijn@hum.leidenuniv.nl, 071-5272739

  

 

Geef een reactie