Nu een stage, straks sneller een baan!

Stagelopen bij het ministerie van buitenlandse zaken in Den Haag? Ergens anders? Of liever in het buitenland? Hoe pak je dat aan? Kom naar de bijeenkomst voor masterstudenten en hoor het verhaal van een stagelopende student zelf.

Stagelopen is goed voor je toekomstige carrière, bleek uit ons meest recente arbeidsmarktonderzoek. Stagecoördinator Barbara Sumer vertelt je hoe je in je master aan een leuke stage komt. Daarnaast vertelt een student over zijn stage bij het ministerie van buitenlandse zaken in Den Haag. Maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk! Wist je dat je voor enkele masteropleidingen buiten Europa met een mooie subsidie uit het Stagefonds Duurzame Geesteswetenschappen stage mag lopen? Ook dat komt uitgebreid aan de orde.

Geïnteresseerd? Kom naar de bijeenkomst op donderdag 25 oktober, 11.15-13.00 uur. Zaal: Lipsius/307. Toegang gratis. De bijeenkomst is bedoeld voor alle masterstudenten Geesteswetenschappen.

Meer informatie
Wil je weten hoe een stage jouw latere kans op een baan vergroot? Lees de brochure over je arbeidsmarktperspectief.