Hulp nodig bij het schrijven van een paper of je scriptie? Kom dan langs bij het Schrijfcentrum!

English version below

Het Schrijfcentrum EAV biedt persoonlijke ondersteuning bij je academische schrijfopdrachten. Je bepaalt zelf de invulling van de gesprekken, die daardoor altijd gaan over hetgeen dat jij op dat moment belangrijk vindt.

Zo kan je bijvoorbeeld met de schrijftutor brainstormen over het formuleren van je hoofdvraag, over het aanbrengen van structuur of over het verbeteren van de schrijfstijl. Dit kan zowel gaan over teksten in het Nederlands als in het Engels.

De gesprekken zijn gratis en beschikbaar voor alle bachelorstudenten van de Faculteit der Geesteswetenschappen. Meer informatie, of wil je een afspraak maken bij het Schrijfcentrum? Bekijk dan onze website: http://hum.leidenuniv.nl/studenten/expertisecentrum-academische-vaardigheden-geesteswetenschappen/schrijfcentrum-eav/schrijfcentrum.html.


Writer’s block? Come by the EAV Writing Centre!

Do you need help with an academic written assignment (i.e. a thesis, a paper or an essay)? You are welcome at the EAV Writing Centre where the writing tutors offer free individual assistance. You are the one who decides what to discuss during the session, so the focus is always on what you need most at the moment. For example, you can discuss the formulation of your research question, the structure of your paper, or your style and argumentation.

The services provided by the Writing Centre are free of charge and available to all BA students of the Faculty of Humanities. For more information about the Writing Centre and our sign-up forms see: www.hum.leiden.edu/writing-centre.