Werken als zelfstandig ondernemer: 23 april 2015

Denk jij erover om je eigen onderneming te starten of als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan? Meld je aan voor deze dag vol informatie over zelfstandig ondernemerschap! Met workshops van de Ondernemersklankbord en ervaren ondernemers.

Werken als zelfstandig ondernemer?

Wil je graag als zelfstandig ondernemer aan de slag, maar weet je niet waar je moet beginnen? Meld je dan nu aan voor deze inspirerende dag vol met workshops van alumni die hun ervaringen graag met jou delen! Daarnaast kun je ook terecht bij de Ondernemersklankbord met al jouw vragen over de praktische kant van ondernemen. We sluiten de dag af met een netwerkborrel.

Dit event wordt georganiseerd door de Studenten Loopbaan Services ism het Alumni Office

Voor informatie over het programma en aanmelden: http://www.hum.leidenuniv.nl/loopbaanservice/nieuws/werken-als-zelfstandig-ondernemer.html