Lezing Diversity

TRANSCULTURELE COMMUNICATIE; een interdisciplinaire benadering.

"….en als we nu maar allemaal Nederlands (of Engels) spreken dan verstaan we elkaar…." Is dat zo? Begrijpen wij elkaar dan echt? De een moet zijn hart versluieren op straffe van uitsluiting, de ander woont in zijn hoofd en kent de vreugde van de ziel niet. Tijdens de lezing wordt een raamwerk ontvouwd waardoor – met behulp van concepten uit de sociologie, politicologie, psychologie, neurologie, én fractals, mystieke tradities en de coachingspraktijk – er helderheid kan ontstaan over waaróm ‘Oost en West’ elkaar nu tegenkomen.. Een kans op -eindelijk- échte ontmoeting, door wezenlijke communicatie op het niveau van universeel menselijke aspiraties en noden en ‘identiteit’ een spannend ontwikkelingstraject wordt…

De lezing zal zijn op 26 januari 2011 om 15.00 uur in zaal A.144 in het KOG. Eerste 45 minuten zal ze de lezing houden, en vervolgens krijgen de studenten de kans om vragen te stellen en met elkaar in discussie te gaan. Deze lezing zal worden gegeven door Drs Annette (J.M.F.) van den Hogen. Deze mevrouw heeft gewerkt voor Heineken N.V. Haar functie was International Public Affairs manager (Corporate Social Responsibility (MVO), Alcohol policy, Selfregulation). Ook heeft ze gewerkt voor de RijksVoorlichtingsDienst (RVD), Ministerie van Algemene Zaken. Haar functie was Adviseur Nieuwe Media (advisering VoorlichtingsRaad op terrein van Nieuwe Media, advisering Kabinet Minister-President).

Stichting Diversity Leiden
Studentencentrum Plexus
Kaiserstraat 25
2311 GN Leiden

www.diversityleiden.nl
Diversityleiden@gmail.com

Leave a Reply