Aanmelding minoren 2011-2012 en keuzeruimtemarkt

Beste student,

Graag willen we je informeren over de aanmelding voor de minoren en over de keuzeruimtemarkt.

Aanmelding minoren
Je kunt je vanaf zondag 1 mei a.s. aanmelden voor een minor. Dit kun je zelf doen via uSis: www.usis.leidenuniv.nl.
Handleidingen zijn te vinden op: http://studenten.leidenuniv.nl/voorzieningen-en-studentenleven/studiefaciliteiten/studenteninformatiesysteem-usis.html.

Je kunt je in eerste instantie alleen aanmelden voor de gehele studieactiviteit, dus voor de volledige minor. Uiterlijk 10 dagen voor aanvang van de colleges moet je ook ingeschreven zijn voor de ‘losse’ studieactiviteiten (cursussen) van de minor waarvoor je je hebt aangemeld.

Het aanbod van minoren is te vinden in de e-gids: www.studiegids.leidenuniv.nl (kies 2011-2012). Per minor staat ook de inschrijvingsprocedure vermeld. Aan deze pagina’s in de e-gids wordt nog gewerkt. Het kan dus zijn dat nog niet alle gegevens te vinden zijn.

Aanmelding voor de minoren is mogelijk tot en met 15 augustus, op een aantal uitzonderingen na. Deze zijn te vinden op www.onderwijs.leidenuniv.nl/minoren/toelating-inschrijving/inschrijving.html.

Aanmelding gaat op volgorde van binnenkomst, waarbij studenten van de Universiteit Leiden voorrang hebben. Alle minoren hebben een maximum aantal deelnemers en we verwachten dat voor sommige de belangstelling groter is dan de capaciteit. Wees er dus snel bij!

Heb je problemen met aanmelden? Meld je dan bij de balie van het Studiepunt Geesteswetenschappen.

Keuzeruimtemarkt
Op dinsdag 10 mei wordt de jaarlijkse keuzeruimtemarkt gehouden. Deze zal plaatsvinden in het Arsenaal van 16:00 uur tot 17:30 uur. Hier kun je terecht voor informatie over de invulling van je keuzeruimte, de verschillende minoren, waaronder de educatieve minor, stages en studeren in het buitenland.

Vriendelijke groeten,
Studiepunt Geesteswetenschappen

Lipsius (Cleveringaplaats 1)
t. 071 527 6485
e. studiepunt@hum.leidenuniv.nl
Geopend: maandag t/m vrijdag, 9.00-17.00 uur

Leave a Reply