Doe mee aan de Nationale Studenten Enquête en help je opleiding

Doe mee aan de Nationale Studenten Enquête!

Wie kan er beter oordelen over de opleiding en onderwijsinstelling dan jijzelf? Daarom heb je de Nationale Studenten Enquête (NSE) ontvangen. De NSE is het landelijke onderzoek naar de kwaliteit van opleidingen aan hogescholen en universiteiten. Jaarlijks geven tienduizenden studenten hun mening over hun studie. De NSE invullen kan tot en met 6 april!

Geef je mening

De Universiteit Leiden vindt het belangrijk om de mening te horen van de studenten over hun opleiding en de universiteit. Hoe meer studenten meedoen, hoe betrouwbaarder de resultaten zijn. Zo kun je zelf bijdragen aan de kwaliteitszorg van de opleiding.
In de week van 9 februari hebben alle Leidse studenten een e-mail ontvangen met de vraag om deel te nemen aan de NSE 2012.

Wil je meer weten? Zie de reminder in je mailbox of de aankondiging van de NSE.

Leave a Reply