Nu een stage, straks sneller een baan!

Stage lopen bij de Nederlandse Ambassade in Buenos Aires? Of liever iets heel anders? Hoe pak je dat aan? Kom naar de bijeenkomst voor bachelorstudenten op 27 september en hoor het van stage lopende studenten zelf.

Informatiebijeenkomst StagecoördinatorStage lopen is goed voor je toekomstige carrière. Stagecoördinator Barbara Sumer vertelt je hoe je in je derde jaar aan een leuke stage komt. Daarnaast hoor je van een aantal studenten over hun stage-ervaringen. Eén van hen liep bijvoorbeeld stage bij de Nederlandse Ambassade in Buenos Aires. Maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk!

Geïnteresseerd?
Kom naar de bijeenkomst op donderdag 27 september, 11.15-13.00 uur.
Zaal: Vrieshof 2/002. Toegang gratis voor alle bachelorstudenten Geesteswetenschappen.

Meer informatie
Wil je weten hoe een stage jouw latere kans op een baan vergroot? Lees de brochure over je arbeidsmarktperspectief.

Meer weten over het regelen van stages? Bekijk de stagehandleiding en het stagevacature-overzicht van de Studenten Loopbaan Service.

Leave a Reply