Gezocht: Career Crew

Humanities Career Event Bestuur 2013 zoekt Career CrewWil jij weten hoe de organisatie van een evenement zoals het Humanities Career Event er achter de schermen aan toegaat? En misschien ervaring opdoen om zelf het HCE te organiseren?! Dans is de Career Crew iets voor jou.

Wij zoeken acht  mensen die op donderdag 11 april helpen met onder meer de op- en afbouw, de ontvangst en het klaarmaken van de lokalen. Ook begeleid je studenten en bedrijven naar de juiste locaties. Je helpt verder met het uitdelen van de lunch en borrel. Nog een voordeel? Tussendoor doe je zelf gratis mee!

Weet jij van aanpakken en ben je beschikbaar op donderdag 11 april? Geef je dan nu op via secretaris@humanitiescareerevent.nl. Help je een dagdeel, dan mag je gratis mee lunchen en borrelen! Help je de hele dag, dan krijg je daarnaast een cadeaubon als beloning!