Schrijf je op tijd in voor tentamens en papers!

*** FOR ENGLISH SEE: Registration for examinations and papers ***

Vanaf nu is het mogelijk je in te schrijven voor de tentamens van mei en juni en de papers die afgerond moeten worden in het tweede semester.

Inschrijven is verplicht en doe je via uSis. Alleen met inschrijving vóóraf is cijferregistratie van je tentamenresultaat mogelijk. Inschrijven voor de tentamens in mei/juni: vanaf nu tot 5 dagen vóór de datum waarop het betreffende tentamen plaatsvindt.

Let op: je moet je ook inschrijven voor de papers van het tweede semester.

Neem bij het tentamen je collegekaart én identiteitsbewijs mee. Let goed op de locatie waar het tentamen plaatsvindt; grote tentamens (kerncurriculum) worden ook afgenomen in het Universitair Sportcentrum.

Contact
Lukt het je niet om in te schrijven, meld dat dan tijdig bij je onderwijsadministratie. Als het kerncurriculumvakken betreft, kun je bij het Studiepunt in het Lipsiusgebouw terecht.

Het Studiepunt (tevens helpdesk uSis) is per mail bereikbaar op studiepunt@hum.leidenuniv.nl en telefonisch op 071 527 6485

One thought on “Schrijf je op tijd in voor tentamens en papers!

  1. Pingback: Please be advised: you can now register for examinations and papers! | Onderwijsnieuws Geesteswetenschappen

Comments are closed.