Gezocht! Humanities Career Event Bestuur 2014

Wil jij graag je studie verrijken met een uitdagende parttime bestuursfunctie? Ben jij ondernemend, creatief en heb jij oog voor de toekomst? Solliciteer dan voor het bestuur van het Humanities Career Event 2014.

Het Humanities Career Event is DE carrièredag van de Faculteit der Geesteswetenschappen. Het HCE is bedoeld om bedrijven en organisaties kennis te laten maken met gemotiveerde Geesteswetenschappenstudenten en vice versa. Afgelopen editie was een succes met tevreden bedrijven en studenten, voor het HCE 2014 zijn we op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste groep studenten die samen volgend jaar het HCE weer tot een succes maken.

Als lid van het (parttime) bestuur van het Humanities Career Event zorg je er samen voor dat het HCE 2014 een succes wordt. Voor het bestuur van het Humanities Career Event krijg je afhankelijk van je tijd en inzet een bestuursvergoeding volgens de regeling m.b.t. besturen via de Universiteit.

Zie ook de verschillende bestuursfuncties voor meer informatie. Welke rol past bij jou?

Klaar om de uitdaging aan te gaan?
Stuur vóór dinsdag 21 mei 2013 je motivatie + CV naar
secretaris@humanitiescareerevent.nl