‘Droom Nooit Alleen’ zoekt studenten met ideeën!

Beste studenten,

Ben jij iemand met creatieve ideeën en kun jij antwoord geven op de volgende vraag: ‘Wat zou jij doen als DNA-onderzoek geen grenzen kent?’.

Kenniscentrum Generade organiseert de prijsvraag Droom Nooit Alleen en is op zoek naar ondernemende studenten die hun ideeën willen delen en uitwerken. Denk hierbij breed! Wij dagen alle studenten in Leiden uit om na te denken over hoe jij DNA-onderzoek kan inzetten om jouw creatieve ideeën waar te maken, ongeacht je opleiding. Wees snel, want je kunt je idee nog tot 9 november insturen.

Wil je meer informatie over DNA of de prijsvraag? Ga dan naar www.generade.nl/droomnooitalleen en stuur jouw idee in! Misschien ben jij wel de gelukkige winnaar van de Generade Business Award en vele andere prijzen!

Groeten namens Generade,

Jessica de Vries
Joris van den Boogaard
Mareijn Roggeband